Sunday, March 8, 2009

Sir Husain's blog..

today i'm not in a mood to update blog..
this n3 is posted to introduce a blog.
this blog belongs to one friend of mine,
Husain bin Abas aka Ucin..

he is a 'chinese looking boy' with 'mata sepet skit',
his hometown is Sungai Petani, Kedah.
and now doing practicum in Pulau Indah, Klang.

this is his blog.. with just one single entry in it..
but he said that he will put some drawings in his n3s in the future.

so friends, just wait 4 his drawings and we all can give comments.


p/s: sir husain, hows ur life in Pulau Indah?



7 comments:

Igniz said...

ko ni nep, kalau bab introduce n describe membe mmg fail! ade ke patot ko ckp usin tu 'sepet' skit? dia xsepet laa..dia cuma malas nak bukak mata besar2...;)

lg satu nak tmbh, usin ni melayu konpius! lahir kat skotland, ayah asal klang, selangor; mak asal kelantan (kan?xingt la); menetap di farmer's river, kedah; kampung kat klang dan johor; blaja kat btg bejuntai (bestari jaya), selangor..cuba bitau skit, camne nak describe asal usul beliau?hehe.

Sir Hanif Abd Nasir said...

haha.. ko ni mmg la ijan, ada je yg xkna klau aku tulis.. biar la aku nk tulis apa pn.. hahaha..

skyrocketed said...

ijan dengki dgn ak dr dulu lg... hahaha

Sir Hanif Abd Nasir said...

haha.. ijab dengki sbb hg bnyk mrantau if nk cari sdara mara.. (umah sedara ijan smua dkt2 area bamboo river)

skyrocketed said...

ak unik dan hebat... ijan x hahaha

fazrin2211 said...

hahaha, ingatkan aku td,wakakakaka

skyrocketed said...

erkkk....

Post a Comment