Tuesday, May 5, 2009

a true story to share with all..

this was based on a true story..
it was told from a person(victim) to one of mymanutd's member.

read and try to take as a precaution..
beware of people everywhere..
bad people can be in any kind of form..

this story is about a girl who has been raped by a taxi driver..
the distance of her destination is just a few minutes away from the place she took the taxi..
but she has been hypnotized and raped in the taxi somewhere along the way..
and then the taxi driver threatened her not to tell anybody about the tragedy..

it is written in Malay..

kwn sy ni (perempuan) nak ke mid valley jmp BF dia..(waktu tgahari)
dia naik teksi dari serdang & bbrp minit slps tu pemandu teksi ni ckp kena amik kwn jap sbb ade benda penting (alasan biasa pemandu teksi)..
jd kwn sy ni biar jela sbb BF dia suruh dtg lmbt sikit..
smp 1 tmpt yg x diketahui (ladang kelapa sawit) si pemandu teksi tu lock pintu & tanggalkan baju kwn sy tu..
yg peliknya kwn sy tu xleh nak melawan sbb da terkena pukau ms dlm teksi tu..
selepas berjaya 'memuaskan' diri,si pemandu tu leh lak anta kwn sy ni g mid valley sambil memesan "dik,jgn bgtau sape2 tau.."

kwn sy yg masih tergaman dgn kejadian tu terus terpingga-pingga smp bbrp minit,dia baru sedar yg dia dah kena rogol..(nmpk sgt kena pukau)

selepas sedar kwn sy tu terus jmp BF dia & buat repot polis..
dgr cite,si mangkuk babeng tu (maaf,bahasa kasar) dah kena tangkap slps polis berjaya kesan dia & buat kawad cam.

kpd wanita2 @ laki2,tlg la pesan pd kenalan2 korg supaya berhati2 bila naik perkhidmatan awam ni.
Bukan untuk mengutuk @ x percaya,tp sekadar ingatan kepada rakyat Malaysia yg senang percaya & mudah kena tipu.
Ini tak termasuk kejadian kena raba n peras ugut dlm bas.


so readers, especially to girls and women,
please be extra carefull.. (bring your pepper spray)
don't take a cab alone,
it might be dangerous..
some of the taxi drivers are like animals..


-credit to Huscent, mymanutd.com -

4 comments:

Igniz said...

aku paling benci spesis mcm nih!!!!
damn!!! cesss!!!

Azrul said...

kite bakar sume teksi kat malaysia!!!

this way, sume drebar teksi akan cari perogol tu. hehehe.

but yeah.. mmg mcm kimak la. xpenah nye aman malaysia sejak kebelakangan ni..

Masturah Abd said...

ish..
dasyat nyerr..
takut lak nk naek teksi..
:(

NaNiE2428 said...

Emm..kesian kepada pemandu2 teksi yang ikhlas mencari rezeki untuk anak2 dan isteri sebab ada segolongan pemandu teksi yang jahat, yang telah memburukkan kerjaya mereka. Semoga manusia hina itu mendapat balasan yang setimpalnya.

Post a Comment